Paulusschool
Kerkstraat 68
6987 AD Giesbeek
tel. 0313- 631273Paulusinfo

Wie is wie MR

 


 

Chris Willemsen

 

Ik ben geboren en getogen in Giesbeek en heb net als mijn kinderen Milou en Jens, op de Paulusschool in Giesbeek leren lezen, schrijven en rekenen. Een prachtige school met heel veel potentie waar ik als ouder graag mijn steentje aan bijdraag. In mijn dagelijkse leven werk ik voor een bedrijf waar ontwikkelingsmateriaal voor het basisonderwijs uitgegeven, geproduceerd en verkocht wordt, onder de merknamen Educo, Stempelfabriek en Jegro, Toys for Life en Nienhuis Montessori. De naam van dit bedrijf is Heutink International, gevestigd in Zelhem. Ik ben daar eindverantwoordelijk voor de Business Unit Nienhuis Montessori, een assortiment leermiddelen specifiek ontwikkeld voor het internationale Montessori onderwijs. Ik ben betrokken bij de inkoop, productontwikkeling, productie en logistiek, maar in hoofdzaak bezig met de internationale verkoop en marketing in Europa, Midden Oosten, Afrika, Azië en Oceanië. Ik heb hierdoor een aardig beeld kunnen vormen van het internationale basisonderwijs en op onderwijscongressen veel geleerd over de meest recente neurowetenschap en ontwikkelingspsychologie van jonge kinderen. Ik verwacht dat ook binnen het basisonderwijs in Nederland kinderen steeds meer zelf verantwoordelijk zullen worden voor hun eigen leeropbrengsten. De Paulusschool zal hierin vast niet achterblijven…

 

 

Patrick Verhoef

 

Ik ben 41 jaar, de vader van Isa en Eby en als echte Giesbekenaar opgegroeid met de Paulusschool.

Ik werk als project- en accountmanager bij een bedrijf welke software voor logistieke dienstverleners verzorgt. In mijn vrije tijd ben ik actief met schaatsen en skeeleren.

Ik hoop namens de ouders en samen met de andere MR-leden een actieve bijdrage aan de toekomst van de school en daarmee aan die van onze kinderen te kunnen leveren.

 


Mike Willems

 

Ik ben de trotse vader van Rava en woon sinds 2000 in Giesbeek. Een dorp wat wij voor die tijd niet kenden maar direct in ons hart hebben gesloten. Ik werk als Human Resource Manager bij Ansaldo Thomassen waar ik verantwoordelijk ben voor het gehele personeelsbeleid van onze vestigingen in Rheden en in Abu Dhabi. Mijn vrije tijd besteed ik vooral op het water, omdat ik een fervent windsurfer / zeiler ben (mocht je in de winter of als de pannen van het dak waaien een idioot op de Giese plas zien, dan ben ik dat waarschijnlijk) en aan het water waar wij onze honden uitlaten.

Mijn motivatie om mij op te geven als lid van de MR is dat ik op de eerste plaats meer betrokken wil zijn bij de school en op de tweede plaats ook iets wil bijdragen en  wellicht dat mijn ervaring op het gebied van personeel en organisatie hier ook nog van pas kunnen komen.