Paulusschool
Kerkstraat 68
6987 AD Giesbeek
tel. 0313- 631273Paulusinfo

Paulusinfo

Agenda van de weken 21 en 22 van 20 t/m 31 mei 2019..

Mededelingen:

Juf Patricia en haar man Bram zijn de trotse ouders geworden van hun derde zoon Guus. Tim en Joep zijn ook heel blij met hun broertje. Wij wensen samen hen veel geluk, liefde en gezondheid toe.  

Het jaarlijks Lentefeest is op vrijdag 24 mei a.s. van 17.30 – 20.30 uur. Een gezellig inloopfeest met diverse activiteiten, lekkernijen, kortom een feest waar van alles te doen én te koop voor jong en oud. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, kinderen, ouders, opa’s en oma’s, familieleden en vrienden. De opbrengst dit jaar is bestemd voor: Stichting Vlinderkind. Zij strijden voor draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Voor de loterij tijdens deze avond hebben we weer prijzen nodig, daarvoor doen wij hierbij een beroep op u. Hebt u nog nieuwe spulletjes die geschikt zijn om als prijsje beschikbaar te stellen, dan kunt u dit inleveren bij juf Karin, groep 7/8 of bij groep 1/2 van juf Lea. Bij voorbaat onze dank voor uw eventuele bijdrage.  

In de week van 20 t/m 24 mei 2019 houden we een Techniekweek op de Paulusschool! Een week met vooral ‘s middags lessen, excursies en workshops rondom techniek & wetenschap.  

Zaterdag 25 mei 2019 van 11.00 – 15.00 uur is er een open dag op Kunstwerk!Muziekschool het Musiater te Zevenaar. Kijk voor meer informatie op www.liemerskunstwerk.nl  

De avondvierdaagse, georganiseerd door de Jeugdraad Giesbeek is van 4 t/m 7 juni 2019. Voor opgave zie bijlage  

De bedankmiddag voor ouders, opa’s en /of oma’s is dinsdagmiddag 18 juni a.s. Noteert u dit alvast in uw agenda. Het belooft een verrassingsmiddag te worden voor iedereen die op welke manier dan ook onze schoolactiviteiten ondersteunt.  

Zomerlezen met de VakantieBieb!: Door te lezen in de zomervakantie houden kinderen hun leesniveau op peil. Blijven lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek; Het zomercadeautje van de Bibliotheek. Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 leuke e-books voor het hele gezin. In de VakantieBieb. Het enige dat u hoeft te doen, is de gratis app op uw tablet of smartphone te zetten en de e‐books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. De VakantieBieb opent 1 juni 2019 voor de jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit 31 augustus 2019.

De MR is op zoek naar betrokken ouders die mee willen werken aan een goede schoolorganisatie. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden d.m.v. het formulier in de bijlage te mailen naar: mr@paulusschool-giesbeek.nl

Agenda:

Maandag 20 mei
De kleuters gaan naar de bieb i.v.m. boekenpret.
Deze week houden we een Techniekweek op de Paulusschool! Een week met vooral ‘s middags lessen, excursies en workshops rondom techniek & wetenschap.

Dinsdag 21 mei: geen mededelingen.

Woensdag 22 mei: geen mededelingen.

Donderdag 23 mei ‘s Ochtends vergadering managementteam.

Vrijdag 24 mei
Van 17.30 – 20.30 uur is het LENTEFEEST op de Paulusschool Er is een gevarieerd programma met activiteiten voor jong en oud met o.a. spelletjes, loterij, grabbelen, lekkernijen enz. enz., kortom voor elk wat wils. De opbrengst dit jaar is bestemd voor Stichting Vlinderkind. Kom Lentefeest-sfeer proeven, iedereen is van harte welkom op de Paulusschool!

Maandag 27 mei
De kleuters gaan naar de bieb i.v.m. boekenpret.

Dinsdag 28 mei
Vandaag is Charlotte van Gent, jeugdarts GGD, bij ons op school.

Woensdag 29 mei
Juf Anita en juf Yvon vieren hun verjaardag in de klas. De kinderen van groep 4 hoeven geen 10-uurtje mee te nemen, wel een lunch.
Meester Wouter viert zijn verjaardag in de klas. De kinderen van zijn groep 7 hoeven geen 10-uurtje mee te nemen, wel een lunch.

Donderdag 30 mei & vrijdag 31 mei zijn we allemaal vrij i.v.m. Hemelvaartsdag.

Het team van de Paulusschool.


*wijzigingen voorbehouden.

   

klik op het logo hierboven om de laatste versie te downloaden